Close

Bandet

Nicholai Andersen – trompet + vokal
Nicholai Andersen, trompetist arrangør og komponist. Er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium i 2008 med trompet som hovedfag. Nicholai har spillet med bl.a. Prinsens Musikkorps, Nordkraft Big band og Aarhus Jazz Orchestra og utallige small groups. Han er i år aktuel med sit eget band “Nicholai Andersen’s Jazz Crusaders”.

Jens Christian Kwella – guitar
Kwella er lektor i rytmisk guitar og sammenspil på Det Jyske Musikkonservatorium. Han har en lang og omfattende karriere som guitarist og har udgivet 6 anmelderroste cd’er i eget navn og medvirket på utallige andre. Som musiker på festivaler og spillesteder og gæsteunderviser på konservatorier har han været i USA, Sydamerika, Sydafrika, New Zealand, Frankrig, Ruland, Italien, Tyskland og alle de skandinaviske lande.

Læs mere på kwella.dk


Peter Friis – kontrabas
Peter er autodidakt kontrabassist med en lang karriere indenfor jazz, revy, pop og rock på både el- og kontrabas, primært som freelancemusiker. Peter har spillet med musikere som Jesper Thilo, Søren Kristiansen, Finn Odderskov og mange andre.

Peter Lund Paulsen – trommer
Peter er uddannet trommeslager fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og Drummers Collective i New York. Han er fast tilknyttet Nordkraft Big Band, Utter Chaos Quartet og fungerer som sideman i mange sammenhænge. Samtidig underviser Peter i Aalborg Garden, Hadsund Skoleorkester og Vodskov Bigband. Peter har spillet med musikere som Sinne Eeg, Robben Ford, Veronica Mortensen, Szhirley, Sigurd Barrett, Birthe Kjær, Bobo Moreno, Jesper Lundgaard og mange andre.