Close

Bandet

Rasmus Bøgelund – trompet + vokal
Rasmus Bøgelund har stået på en scene, siden han var 9 år. De første år i familebandet med sin far, og siden har han, sammen med sin trompet, stået lige bagved nogle af de største danske og internationale navne. Rasmus har medvirket på utallige udgivelser og udover en guldplade med Poul Krebs, har han været nomineret til mere end 15 Danish Music Awards og adskillige udenlandske priser.
Rasmus har derudover skrevet musik til TV og film og har leveret musik til både DRs radioflade, men også titelmusik til succes-serier på DR1.
Desuden har Rasmus været ansat i Klüvers Big Band og senere Aarhus Jazz Orchestra i knap 15 år. Først som trompetist, senere som kunstnerisk koordinator og de sidst tre år, som Programchef.

Jens Christian Kwella – guitar
Kwella er lektor i rytmisk guitar og sammenspil på Det Jyske Musikkonservatorium. Han har en lang og omfattende karriere som guitarist og har udgivet 6 anmelderroste cd’er i eget navn og medvirket på utallige andre. Som musiker på festivaler og spillesteder og gæsteunderviser på konservatorier har han været i USA, Sydamerika, Sydafrika, New Zealand, Frankrig, Ruland, Italien, Tyskland og alle de skandinaviske lande.
Læs mere på kwella.dk

Peter Friis – kontrabas
Peter er autodidakt kontrabassist med en lang karriere indenfor jazz, revy, pop og rock på både el- og kontrabas, primært som freelancemusiker. Peter har spillet med musikere som Jesper Thilo, Søren Kristiansen, Finn Odderskov og mange andre.

Peter Lund Paulsen – trommer
Peter er uddannet trommeslager fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og Drummers Collective i New York. Han er fast tilknyttet Nordkraft Big Band, Hede Hule Hot og har i øvrigt sin egen trio. Derudover fungerer han som sideman i mange sammenhænge. Samtidig underviser Peter i Aalborg Garden og Hadsund Skoleorkester.
Peter har spillet med musikere som Sinne Eeg, John Clayton, Robben Ford, Veronica Mortensen, Szhirley, Sigurd Barrett, Birthe Kjær, Bobo Moreno, Jesper Lundgaard og mange andre.
Se mere på peterlp.dk